DermaPrime

download

In Salon Nova werk ik tot grote tevredenheid van mijn klanten, met het cosmeticamerk DermaPrime. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt DermaPrime speciale producten waarvan de ingrediënten 100% zuiver natuurlijk zijn. Het voorkomen en vertragen van de veroudering van de huid is wat iedereen wenst. Dermaprime ontwikkeld ook antiverouderende producten waardoor uw huid er jonger uit gaat zien. Al mijn behandelingen bevatten de bovengenoemde werkzame stoffen die een optimale verzorging geven.

437221DermaPrime is een gerenommeerd zwitsers merk met continue en eigentijdse innovaties op gebied van huidverzorging en make-up. Het merk bestaat al meer dan dertig  jaar!

DermaPrime is een unieke complete lijn huidverzorgingsproduc­ten die volledig tegemoet komt aan de wezenlijke behoeften van zowel de mannen- als de vrouwenhuid.

Vanuit het Zwitserse laboratorium levert DermaPrime uitsluitend producten op basis van phytocosmetica. Dat wil zeggen; zij maken gebruik van plantenextracten en essentiële oliën. Uiteraard hypo-allergeen en dierproefvrij.