Brigitte Buijs

Brigitte Buijs Salon Nova HeilooAls klein meisje wist ik al wat ik wilde worden: modeontwerpster of schoonheidsspecialiste. Dus heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en met succes afgerond, waarna ik ook verschillende modevakdiploma’s behaald heb.

Vanzelfsprekend zit onze schoonheid van binnen, maar ik voelde me ook heel erg aangesproken tot de de verzorging van schoonheid aan de buitenkant! Dat is de reden dat ik 21 jaar geleden gekozen heb om vol enthousiasme mijn eigen salon te beginnen.

Hoe fijn is het als mensen er naar uitkijken om naar je toe te gaan en hoe dankbaar is het als iemand weer heerlijk verzorgd en ontspannen de deur uitstapt.

Door 21 jaar ervaring die ik heb als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kan ik u in mijn salon uit verschillende behandelingen laten kiezen.

Mijn filosofie is verzorgen, ontspannen en in balans brengen van de huid en geest!

Reviews

– Toen ik 30 werd nam ik het besluit: vanaf nu gun ik mijzelf een schoonheidsspecialiste. Na wat omzwervingen en het gevoel ‘is dit het nou’, kwam ik terecht bij Brigitte. Na de eerste behandeling van haar ben ik nooit meer weg gegaan… Ik voelde mij welkom, Brigitte is kundig en ervaren en ik voelde meteen een fijn contact. Het enige moment van rust en ontspanning ervaar ik daar, in die stoel. Ik hoef niets, we praten als we dat willen, en dat zijn altijd fijne gesprekken, maar stil zijn mag ook. Waar ik iedere keer naar uitkijk is de schouder –nek en gezichtsmassage. Brigitte weet precies de plekken te raken waar spanning zit en daarna mag ik liggen…in volledige rust en fijne muziek…
Tip bij de massage: laat los, sta het toe en geef je over aan haar expertise, daarna is alle spanning weg en voel ik me fris en energiek. Joyce- Heiloo

– Ik denk dat ik ongeveer een jaar of 8 gemiddeld om de 6 á 8 weken bij Brigitte kom voor een schoonheidsbehandeling. Ook als man mag je wel wat “ijdel” zijn en er goed verzorgd uitzien. Ik laat uiteraard mijn gezicht reinigen en overtollige haargroei verwijderen.
Dit gebeurt zeer professioneel in een relaxte sfeer met op de achtergrond zachte ontspannende muziek. Hierna laat ik de schouders, nek en hoofd masseren. Brigitte heeft kracht in haar handen (letterlijk en figuurlijk) en ze voelt het lichaam perfect aan. Doe je ogen dicht, ontspan je lichaam volledig, laat de muziek eventueel op je inwerken en je krijgt een heel rustig en ontspannen gevoel over je heen. Deze massage zuivert zowel lichaam als geest. Daarna nog even een minuut of 10-15 (ik heb nooit enig idee van tijd in Salon Nova) een gezichtsmasker en als herboren stap je daarna uit de stoel. Martien- Castricum

– Een bezoek aan Salon Nova is altijd heerlijk ontspannen, het is een genot om er regelmatig heen te gaan. Brigitte is professioneel, onderhoudend en gezellig, ik kom er altijd relaxt vandaan. Ik krijg veel complimenten over mijn jonge uitstraling en zachte huid. Tot snel Brigitte!  Eef – Heiloo

– Na iedere behandeling van Salon Nova voel ik mij een nieuw mens vol met nieuw ideeën en inzichten. Tijdens de behandeling en vooral tijdens de massage van gezicht, nek en schouders ontstaat er een gevoel van totale lichamelijke en mentale ontspanning, wat nieuwe energie geeft. Dank hiervoor in de afgelopen jaren, ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling! Jaco L.